Boka rehabiliteringsresa till Indien hösten 2023

I år är det tioårsjubelium för våra populära rehabiliteringsresor till Indien! Är det din tur att följa med?

Syftet med resan är att du ska få möjlighet att återfå din fulla potential. Det betyder att resan är inriktad på att du kan stärka dig själv och att du kommer att släppa ama (skräp) som finns i kroppen. Du får konsultationer av båda våra doktorer, Dr Raj, ayurvedisk läkare och västerländsk läkare samt Dr Reghu, ayurvedisk läkare.

Dagarna kommer därefter att fyllas av behandlingar vid International Center for Integrated Medicine och mindre utbildningsinslag i form av seminarier med Therese eller Lola.

Vi bor på ett homestay som har ett alldeles underbart läge vid Indiska oceanen. Det kommer inte att bli en solsemester eftersom du inte ska vistas ute i solen dagtid. Solen är alldeles för varm och påverkar kroppen negativt, speciellt eftersom du hela tiden kommer att ha olja på kroppen. Vi kan däremot till exempel promenera längs stranden på morgonen och på eftermiddagarna när solen inte är så het.

Vi kommer även att ha 7 dagar med yoga, under mitten av resan. Morgonyoga och eftermiddagsmeditation, innan solen går ner, utförs på ett tak med vacker utsikt över havet.

Alternativ 1:  23 oktober- 14 november
Alternativ 2:  16 november- 8 december

Intresserad och vill veta mer?
Mejla, Human Health: info@humanhealth.se för mer information.