Våra grundtankar

Alla människor är varmt välkomna till oss – du som individ som vill utveckla dig själv, bibehålla eller förbättra din hälsa.

Ayurveda är basen i vår verksamhet – en gammal indisk läkekonst som är ett heltäckande system för mänsklig utveckling. Human Health arbetar för att du ska bli medveten om hur kroppens funktioner och dina sinnen samverkar, så att du kan förebygga ohälsa – och göra så att du har en kropp i balans.

Vi har ett pågående samarbete med välrenommerade Siddha Vaidya läkare i Indien vilket innebär en ständig kvalitetsutveckling av oss och vår verksamhet. Vi erbjuder därigenom kontinuerligt våra kunder utvecklande vistelser i Indien.

Du är delaktig och tar ansvar för ditt liv och din personliga utveckling. Vi ger dig inspiration, kunskap och erfarenhet genom en kombination av insikter, stödjande samtal, behandlingar, kostråd och naturliga produkter.

Inom Human Health finns även Sveriges mest kvalificerade utbildning för dig som vill bli hälsovägledare eller terapeut enligt Ayurveda.