KBT- och ACT Coaching

KBT & ACT coaching handlar om att hjälpa dig att hjälpa dig själv – att bidra till att du mår bättre och uppnår den förändring i ditt liv som du vill uppnå. Vi hjälper dig att hitta dina drivkrafter och att definiera önskade resultat så att du får ut mer av din inre potential.

Syftet med ACT-coaching är att du ska få möjlighet att leva ett meningsfullt liv utifrån dina egna värden. Det är en terapiform som får dig att ställa existentiella frågor om vad du vill med ditt liv – och att uföra steg i enlighet med dina önskade mål.

Känner du att du har fastnat? Att du behöver komma vidare i livet? Eller vill du utvecklas och öka din förmåga att hantera förändring? Vi brinner för att få människor att växa och må bra kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att hitta verktyg för att komma vidare. Vi kan hjälpa dig med att öka ditt självförtroende och din självkänsla, att förbättra din sociala förmåga, att lära dig att kommunicera så att du blir förstådd och att du ska hantera stress och oro på ett bättre sätt, så att du kan leva utan att ha en press på dig i ditt inre. Vi finns i Luleå men tar även samtal online.

Första samtalet är gratis då vi känner på varandra och ser om vi båda tycker att det känns bra. Det pågår i 15-20 min.

Boka Behandling