Välkommen till en kväll där du får kunskap om Siddhamedicin och eventuellt får dina hälsoproblem förklarade på ett indiskt sätt!

Raj Kumar är en läkare utbildad i Siddha-medicin, en uråldrig form av ayurveda som tillämpas i södra Indien. Han är intresserad av hur vi kan leva ett långt liv och samtidigt bibehålla vår hälsa och våra kroppsliga funktioner. Han utforskar både modern och gammal läkekonst över hela världen.

Välkommen till en kväll med Dr. Raj Kumar och Therese Wikström. Ayurveda och Siddha är uråldrig kunskap om hälsa från Indien. Om du är intresserad av alternativa sätt att söka hälsa och välbefinnande, speciellt om du är intresserad av gamla indiska läkemetoder, är detta din möjlighet att interagera med en läkare som är utbildad i både traditionell medicin och modern skolmedicin.

Therese kommer dela med sig av sin erfarenhet av att leda rehabiliteringsgrupper till Indien och hennes personliga erfarenhet av att delta i en hälsoresa till Indien. Kom förbi för att få information, diskutera och ställa frågor för att få dina hälsoproblem förklarade ur ett Ayurvediskt/Siddha-perspektiv.

Plats: Human Health, Stationsgatan 69, Luleå

När: Torsdag 7/9 kl 19.00 – ca 20.30

Gratis inträdeFöreläsare: Raj Kumar, Therese Wikström

Ingår: Ayurvediskt Te

Anmälan via E-post: info@humanhealth.se eller telefon: 0920-22 18 10

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *